Saturday, March 06, 2010

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛεσβια

To ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να αποδείξει ότι τα τελευταία τρία (3) παιχνίδια ήταν απλώς μια κακή παρένθεση στο πρωτάθλημα μετά και την κούραση που έφεραν τα παιχνίδια της ομάδας μας στην Ευρώπη
Η ΑΕΛ παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της φέτος αλλά όπως και να το κάνουμε και η ομάδα μας φέτος δεν είναι σταθερή. Τα τελευταία χρόνια όμως συνηθίσαμε να είμαστε ο τατάς της Αελ. Για αυτό και οι παίκτες μας θα πρέπει να βγάλουν όλα τους τα νεύρα ενάντια στην Αελ(ουλλα). Τρείς αγωνιστικές χωρίς τέρμα είναι πολύ μεγάλη διάρκεια για μια ομάδα η οποία διέθετε την καλύτερη επίθεση πριν την αρχή του αρνητικού ρεκόρ των 3 αγωνιστικών χωρίς τέρμα.
Όπως ανάφερα και πριν πλέων η ομάδα έχει σαν μονόδρομο την νίκη.
Πρώτον η ομάδα θα πρέπει να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα
Δεύτερον θα πρέπει να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε στο Γ.Σ.Π. με την Αελ πού έχουμε μόνο νίκες απέναντι στους Λεμεσιανούς τα τελευταία χρόνια.
Τρίτον αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να θεωρηθεί η απαρχή των 8 ντέρμπι που θα ακολουθήσουν για τον 2ο 3ο και 4ο γύρο (Γαμημένη ΚΟΠ επιτέλους πότε θα δουν ότι αυτό το πράγμα κουράζει περισσότερο τις ομάδες).
Σχετικά με τους 3 τελευταίους αγώνες της ομάδας μας που βρέθηκε και στα 3 παιχνίδια με το 0 στο σκορ δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Απλός θα πούμε ότι ελπίζουμε αυτό να είναι μια κακία παρένθεση για την ομάδα και ότι θα καταφέρουμε να επανέλθουμε στην καλή αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμασταν λίγες εβδομάδες πριν.
Θα επανέλθουμε άυριο.
Κάντε το ΓΣΠ Πορτοκαλί αύριο για να δώσουμε την φωνή και να βοηθήσουμε την ομάδα να νικήσει την Λεσβία της Λεμεσού
ΑΕΛ ΛΕΣΒΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ