Thursday, June 11, 2009

Επίσημη πρώτη για το σωματείο

Αν και ακόμη θα αγοράσουμε και άλλους παίκτες όπως δηλώνουν οι διοικούντες της ομάδας μας ήδη άρχισε η προετοιμασία. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα κάνουμε μια αναδρομή στους παίκτες που έφυγαν και στους παίκτες που ήρθαν (στο επόμενο post)
Θα αρχίσουμε πρώτα με τους παίκτες που έφυγαν
Ντανιέλ Φλορεα: Ορισμένοι πιστεύουν ότι όταν χρησιμοποιήθηκε ήταν λύση ανάγκης αλλά προσωπική γνώμη είναι ότι όταν του δόθηκαν ευκαιρίες της εκμεταλλεύτηκε και πολλές φορές ξελάσπωνε την ομάδα με τα αμυντικά του καθήκοντα. Φέτος όμως δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε και η απόφαση της ομάδας να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο ήταν σωστή.
Μπαρκ Σεγκιρι: Το μονό που μπορείς να πεις για αυτό τον παίκτη είναι ότι τουλάχιστον μάτωνε την φανέλα όταν του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστεί στο γήπεδο. Ίσως αν του δίνονταν περισσότερες ευκαιρίες στην φετινή αγωνιστική περίοδο να αποδείκνυε την αξία του. Είναι ακόμη 30 χρονών και έχει τουλάχιστον ακόμη 5 χρόνια. Σίγουρα όποια ομάδα τον αποκτήσει θα αποκτήσει ένα πολυεργαλειο στην άμυνα
Μπέντζαμιν Ονουαντσι: Βοηθησε την ομαδα σε μεγαλο βαθμο ιδιος στον 1ο γυρο ενω στην συνεχεια βρισκόταν κάπου μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Σε πολλή λίγα παιχνίδια ακόμη και στον 1ο γύρο βρισκόταν στην βασική ενδεκάδα. Ο λόγος που δεν συνεχίζει στο Αποελ είναι η αυξημένες απαιτήσεις που ζητούσε από την ομάδα. Ίσως για κάποιους να ακουστεί μαλακία αυτό που θα πω αλλά σίγουρα δεν άξιζε αυτά τα λεφτά που ζητούσε. Αν και ακόμα ψάχνουμε για επιθετικό πιστεύω ότι θα βρούμε κάποιον τουλάχιστον ισάξιο του με λιγότερα χρήματα.
Παρασκευας Χρήστου: Τον αφήσαμε στο τέλος. Αυτός ο παίκτης αν και όταν ήρθε στο Αποελ ήταν ο καλύτερος Κύπριος εν ενέργεια αμυντικός δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Αντίθετος αν δεν υπήρχε ο Μιροσαβλεβιτς θα μας κόστιζε ακόμα και την πρόκριση με τον Ερυθρό Αστέρα. Έκανε πολλά λάθη όσες φορές του δόθηκαν ευκαιρίες και σωστά φεύγει από την ομάδα. Τα όσα ακούγονται για μεταγραφή του στην ομόνοια δεν μας μοιάζουν. Καλύτερα για εμάς αφού έτσι δείχνουν ότι παίρνουν την σαβούρα που διώχνομαι από το Αποελ.
Παολο Κοστα: Με αυτό τον παίκτη δεν θα ασχοληθώ καθόλου αφού δεν τον είδαμε σχεδόν καθόλου. Υπόγραψε συμβόλαιο με την Ομόνοια και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λεμονή.
Αν νομίζουν στην Ομόνοια ότι το να παίρνουν την σαβούρα του Αποελ ότι θα κάνουν ομάδα τότε δικαίωμα τους.
Μουνόπανα κινέζοι τα λέμε στην Βόρεια κερκίδα και με την νέα χρονιά