Saturday, February 28, 2009

Aek - APOEL

Λιγα λογια για το σημερινο παιχνιδι

Μετά από πολύ καιρώ νιώθω την ανάγκη να γράψω ορισμένα πράγματα. Η ομάδα μας τις επόμενες 2 αγωνίστηκες θα παίξει ολόκληρη την χρονιά σε 2 εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτά τα 2 παιχνίδια θα κρίνουν πολλά για την μετέπειτα μας πορεία στο πρωτάθλημα.
Σήμερα παίζουμε με την Αεκ που είναι διψασμένη για βαθμούς αφού θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στην υπόθεση παραμονής στην Α κατηγορία. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί φόβητρο για την ομάδα μας. Όμως οι παίκτες μας θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να φύγουν νικητές από το ΓΣΖ.
Μια ανασκόπηση των τελευταίων αγωνιστικών
Στις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα μας έκανε μια σπουδαία παρουσία παρασύροντας όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στον δρόμο της. Δυστυχώς όμως το ίδιο έκανε και η Ομόνοια που όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που ευνοήθηκε από την τύχη. Η βαθμολογία μας δείχνει πρώτους και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα παραμείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος . Ακόμα ένα καλό που είδαμε από την ομάδα μας τις τελευταίες αγωνιστικές είναι ότι κατάφερνε να νικάει παρότι μερικές φορές πρωτοκλασάτοι παίκτες έλειπαν από την ενδεκάδα της ομάδας μας

Θα υπάρχει Live σχολιασμός του αγώνα για όσους δεν θα καταφέρουν να πανέ στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι